15 maj 2020
18:30

Vejby IF

Referat: Jonstorps IF - Vejby IF

En fredagskväll i Jonstorp, det finns inte egentligen inte så mycket mer att säga en just fredagskväll i Jonstorp. Vi börjar bra, rullar boll, skapar lägen, men får inte in bollen. Istället för de en hörna (frispark?!) i sista (slut?) minuten och nickar in den. Men andra börjar desto bättre för oss, Albin petar in två snabba och även om de reducerar utökar Svante och Liam till 4-2 innan andra pausen. I sista trycker Albin och Svante in varsin till innan Elwin tog en snabb frispark och frispelar Otto som avslutar vårt målskytte. Även om de får in ett snyggt långskott i sista minuten gör det ingen för matchen var redan avgjord. Det var inte mycket som var optimalt idag, bollarna var lätta, tekniken strulade tyvärr, domarna var minst sagt inkonsekventa. Men i slutändan står vi ändå som segrare, och killarna kämpar verkligen allt vad de kan trots att de inte alltid får vad de förtjänar med sig.

Denna helgen spelar vi dessutom två matcher, på söndag tar vi emot Fortuna, ett bra lag, de enda som slog oss i höstas! Men även vi tog en seger mot de i höstas, så trots de är träningsmatch är det prestige som står på spel. Vi får hoppas att livestreamingen löser sig så ni inte missar denna stormatch!